вторник, 7 септември 2010 г.

Обувчица - картичка за Елшичките



Аз съм много нова в картичкоправенето и мисля, че тази обувчица - картичка ми е най-сложното творение до сега :) Моделът много ми хареса, много ми е нежна тази обувчица :) Мисля да си направя серия, даже цветно си представям едни "Шехерезадести" пантофки :)

Hope you like it :)

10 коментара:

  1. Браво, много сладка обувчица! Успех в предизвикателството!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Поздравления, Лина! Чудесна е станала обувчицата....аз съм фен на всякакви такива обувчици! Ако разгледаш при мен, ще видиш, че имам доста направени....дамски, детски....Твоята е страхотна - нежна и чаровна! Пожелавам ти и ти да обогатиш творенията си в тази насока!

    ОтговорИзтриване
  3. Дани и твоите обувчици са страхотни, голямя фенка съм им :) радвам се че моята ти харесва, все пак си специалист по темата :)

    ОтговорИзтриване
  4. Прелестна обувка, ти си майсторица голяма :)

    ОтговорИзтриване
  5. Лина, тази картичка-обувка е много фина! Ще ми е любопитно да видя и шехерезадените.
    Исках да те питам и нещо малко по-различно, видях по-горе, че си използвала звезден анасон във венеца с бухала. Исках да те попитам от къде си го купуваш, че аз издирвам от известно време и все не мога да открия такъв, който не е начупен. Благодаря ти предварително и поздрави! Приятно ми е да те посещавам :)

    ОтговорИзтриване
  6. Мирче не си ли е там звездният анасон ? Да не е паднал ?Купувам си го от един магазин за подправки. Ако искаш мога да ти купя и да ти го изпратя? Радвам се че при мен ти харесва :)

    ОтговорИзтриване
  7. Лина, благодаря ти много за предложението. Много мило, но ако ми кажеш кой е магазина, мога да ида да го издиря :). Аз открих миналата година при арабите, но не беше на звезди, а начупен. Тази година и начупен нямаха, а само смлян. Нещата се развиват в противоположната на желаната посока :). Много хубави ръкавички си направила от филц. Дали не ги видях сред заплануваните в един благотворителен търг в Шератон? Поздрави и шарени дни от мен!

    ОтговорИзтриване

С нетърпение очаквам всеки ваш коментар и го прочитам на един дъх! Благодаря че се отбихте при мен!