вторник, 14 декември 2010 г.

Кашон пълен с усмивки

Преди няколко дни от любимият ми, любим Амстердам долетя колет от една моя много близка по идеи, мислене и  въобще всякак приятелка. Тя се казва Мира, невероятен кулинар е и е пълна с идеи които споделя на  http://mintchocchic.blogspot.com/  . В момента показва своите кулинарни умения в Амстердам /за което благородно и завиждам/.  Много отдавна никой не ме беше зарадвал така. Отворих кашона и вътре беше пълно с изненади. А аз си падам малко дете в такива и някои други моменти и започнах да си разглеждам подаръците с ококорени от щастие очи. Вътре имаше прекрасни две панерки, едната с дръжки като кошница изработени от финна тел и облечени с лен, една дървена кутия или по-скоро саксия която аз си представих пълна с луковички, безброй красиви сърчица на клечка за декорации, панделка, прелестна дървена кутия на точки /обожавам точки/ пълна с пакетчета зимен чай, два тефтера от рециклирана хартия, едно англече от филц, една книжка която тя публикува в блога си за писма на дечица до дядо Коледа /много се смях на писмата/, няколко парчета плат в невероятни десени, едни приказни лампички за декорация във формата на пеперуди /може би тя знае колко ги обичам - толкова че да си татуирам няколко/ . Изненадите не бяха само за мен :-) Дара получи най-готините гумени ботуши /с които ходи постоянно и ги сваляме само когато спи май :-)/ и няколко много красиви дрешки .

 Пиша този пост не само за да се похваля а и за да изразя моето голямо благодаря към Мира че толкова много ме зарадва в един от най-най тежките периоди в живота ми.

Мирче благодаря ! Обичам те, прегръщам те и те чакам с нетърпение да си бъбрим пред камината ;-)








4 коментара:

  1. Eeee, страхотни неща!!!Всичките до едно! Браво на Мира!:-)
    На теб пожелавам бързо излизане от лошия период, чудесата предстоят!:-)

    ОтговорИзтриване
  2. Налиииии ? :-) Благодаря за пожеланието

    ОтговорИзтриване
  3. Честито! :) И аз съм същата когато получа нещо - радост голяма! Пожелавам ти много приятни изненади всеки ден - малки и големи!

    ОтговорИзтриване
  4. Линааааа, остави ме безмълвна.... не знам какво да кажа... Само, че си един прекрасен ангел и заслужаваш най-голямото добро на земята. Караш ме да се чувствам щастлива, обичам те много!!!

    ОтговорИзтриване

С нетърпение очаквам всеки ваш коментар и го прочитам на един дъх! Благодаря че се отбихте при мен!