събота, 4 декември 2010 г.

Чело коте книжки...

Не зная дали съм споменавала , но една от най-най-най-големите ми страсти са детските книжки. Отваряйки детска книга се пренасям в друг свят, друго измерение - мога да фантазирам, да се радвам по детски и въобще детските книжки са една магия. Много, ама много се радвам че успях да предам същата любов и у Дара, която издава старнни викове и звуци на щастие винаги когато и показвам илюстарциите и важно, важно разлиства страничките сякаш наистина чете :-)
Илюстрациите са една от причините да харесвам детски книги. Имам си няколко любими илюстратори и сега ще ви ги покажа /с уговорката че това е една мънинка част от всички любими/

Enjoy


Christina Tsevis

Игорь Олейников 


Kim Jacobs

Cosei Kawa 


Maddalena Gerli 

Вадим Ганенко


Ребекка Дотремер


6 коментара:

  1. Прекрасни са! Разказват приказки и истории без думи.

    ОтговорИзтриване
  2. Чудни са, приказни! За щастие си пазя всички любими детски книжки и разлистването им ме прави страхотно щастлива! Детски книжки трябва да четат всички възрастни - полезно и отрезвяващо е ;-)Поздрави на теб и Дара!

    ОтговорИзтриване
  3. Любимо! Приказни илюстрации за приказни приказки:) Пазим много книжки от деството и редовно попълвам библиотеката с нови издания. Един от критериите, по който купувам детските книжки са точно илюстрациите.

    ОтговорИзтриване
  4. Радвам се че предизвиках положителни емоции момичета :-)

    ОтговорИзтриване
  5. Лина, обожавам хубавите илюстрации, а за детска книжка те са страшно важни. Прекрасни! Благодаря ти за споделеното :)

    ОтговорИзтриване

С нетърпение очаквам всеки ваш коментар и го прочитам на един дъх! Благодаря че се отбихте при мен!