понеделник, 13 декември 2010 г.

U2 in my heart...

Поздрав за всички които като мен са in love в U2...

След като гледах Мадона на живо на най-голямата сцена в Прага си мислех, че няма да има друга сцена или концерт които да изместят усещането което изпитах тогава. До миналата година в Берлин. U2 с турнето 360* . Знам че от тогава мина цяла година почти, но си планувах този пост в момента в който палнувах и блога.
Без да си придавам важности мога да кажа че съм чула и видяла доста изпълнители на живо и съм посетила много концерти, но такъв като този на великите U2 в Берлин не бях виждала и чувала. Невероятна сцена, атмосфера, озвучаване и естествено - тези момчета са 100 пъти по-добри на живо. Извинявам се за лошото качество на снимките, но бях заета да се "кефя" на концерта :-)










А Берлин е един странен град. Буквално разделен на две. Смесица от два различни свята и от два различни режима. Чувството да проследяваш линията която е била "раздела" е страшно и сякаш все още витае една сянка. Но за Берлин друг път :-)

http://www.youtube.com/watch?v=FLbNvfmmIfc

Enjoy


L.

1 коментар:

  1. Как ме е яд, че ги изпуснах, голям фен съм им! Завиждам благородно за това, че си ги видяла и чула на живо ! пожелавам ти отново да имаш тази възможност!Благодаря за поздрава!

    ОтговорИзтриване

С нетърпение очаквам всеки ваш коментар и го прочитам на един дъх! Благодаря че се отбихте при мен!