вторник, 10 май 2011 г.

Малко приказни герои и не само :-)

 Нали и друг път съм ви разказвала как има неща, към които се пристрастявам и не мога да спра да шия - например пилетата за Великден или жабките. Tака се получи и с куклите за пръсти :-)

Имаме тук една Червена шапчица вървяща под ръка естествено с един Вълк и една Баба , едно дърво и един храст. Защо вълка е с шал? ще попитат някои :-) амиии може да е настинал, може да е френски вълк или да обича аксесоарите. Kакто и да е - по желание на кукловода шала може да се слага и маха :-) И да, знам че Шапчицата носи наметало, но моята е с червена баретка :-) Следва продължение относно майката на Шапката и Ловеца.




После имаме един принц с големи ушички и неговата принцеса. Тъй като не съм взела решение от коя приказка са,  "Лошите" от тяхната история още не са ушити. За сега Принца и Принцесата се радват на щастлив и спокоен живот без "ЛОШИТЕ" :-)



Следват една банда животинки, те са от масовката на повикване и си нямат приказка а честно казано не знам и в коя приказка биха повикали Лос и Куче мопс. За Мечо и маймуната има шанс да се включат в някоя приказка но другите двама са за красота или пък нов прочит на някоя история :-)


Следва една Пеперуда. Сестра ми казва че е тлъстичка тази пеперуда, но тук при мен в планината пеперудите са тлъстички за да не им е студено хахахаха



Накъде без Кума Лиса приятели? Панделката и е малко разпърпанка по края, но батериите на фотото паднаха и не можах да снимам Лиска с оправената пандела. Моля за извинение за немърливото ми отношение към Панделата на точки! 



Котака с кълбенце...и той ще се мушне в някоя приказка за Котаци с кълбенца :-)


А този Морж...този Морж ми е любим. Него уших по молба на сестра ми и за него вече съм твърдо убедена че приказка няма да се намери...или пък може да го включим в някоя продукция от северния полюс :-)



Следват едно две уточнения - знам, че за някои от гореспоменатите съм използвала очички от пластмаса - нещо което не правя по принцип, просто сега забравих да им ги ушия. Обещавам няма да се повтори. Моля да не изпадате в детайли относно броя пръсти на Човеците по снимките. Прекрасно знам че трябва да са по пет на всяка ръка...но изглеждат като октоподи когато изрязах по пет пръста и затова реших да са по-малко. Добре, че Дара не може да брои ...иначе със сигурност ще ме въпросира защо пръстчетата не са пет хахаха Много исках да ушия и Трите прасенца, но ми свърши розовият филц. Следва продължение ;-)

Пожелавам на всички ПРИКАЗНА седмица! 

Lina

11 коментара:

  1. Страхотни са всичките!!! Наистина ме остави без думи :), поисках да съм дете!
    Толкова са изпипани и сладки!

    ОтговорИзтриване
  2. Уникални творения - всичките!!!
    От детайлите най-ми е на сърце косата на принцесата - просто прелестна!
    И едно предложение за приказка - доктор Охболи е помагал на всякакви животни. Може и някой морж да се е задавил с кост и да е имал нужда от лекарска помощ :-)
    Приказна седмица и на теб желая!

    ОтговорИзтриване
  3. Невероятно сладки! Всички ми харесаха страшно много :)

    ОтговорИзтриване
  4. Много ми харесват! Паднах си много по принца и принцесата:)))Много са веселки!Поздрави, Лина!

    ОтговорИзтриване
  5. Чудесни са всичките!
    Те сами разказват приказки и забавни истории!
    Приказна седмица и на теб!

    ОтговорИзтриване
  6. Абсолютни бонбони!Голямо забавление пада у вас!

    ОтговорИзтриване
  7. Сигурна съм че мопса е по модел на моята мопска хихххи по закръгленото коремче познавам когато тя е модел. :D :D :D
    Страхотни са Лина, всички са супер, но като изключим мопса, фаворит ми е принцеската, косата й е сууупер :)

    ОтговорИзтриване
  8. Софи - права си , ти ме вдъхнови за мопса :-) Благодаря момичета за хубавите думи!

    ОтговорИзтриване
  9. Леле Лина какви са сладки и красиви всичките :) Моржа и мопса са уникални :))) За пръстите ... ние не сме като децата, само те държат толкова на тези дребни подробности :)) Лин страшна си с нетърпение ще очаквам продължението и благодаря за приказното настроение! Много прегръдки и приказна седмица и на вас :)

    ОтговорИзтриване
  10. Явно, не си ми получила съобщението, Лина аз пак да си кажа, чудни са всичките, фаворити са ми мопса и моржа :) Поздрави и прегръдки Лин :)

    ОтговорИзтриване
  11. Здравейте,Лина! Казвам се Иво Стаменов и измислям играчки от дърво. Почти довърших кукления театър на Otto (Otto Eco Toys, така се кават моите играчки) и в разговор с Елия разбрах за Вас. Тя много похвали нещата, които правите, видях блога и разбрах защо. Мисля, че има много място за съвместна работа!
    Ето и първи тест на моя театър:

    http://www.youtube.com/watch?v=p-YQ17R_PDQ&feature=youtu.be


    Поздрави!
    Иво
    ivostamenov@gmail.com

    ОтговорИзтриване

С нетърпение очаквам всеки ваш коментар и го прочитам на един дъх! Благодаря че се отбихте при мен!