вторник, 17 май 2011 г.

Клетка за птици ...или...за свещи...или за неща

Щях да започна тази публикация с "Не обичам клетки", но всъщност ги обичам...когато се използват за декорация - за някоя саксия с разцъфнали цветове в нея например. Понеже съм свободолюбива, на пук на правилата за използване на клетки аз ги държа или празни или пълни с вещи никога с пилета, животинки и други подобни :-)

Направих си това "подобие" на клетка от тел и май на шега. Сега като го гледам му намирам сто косура, които ще поправя при вторият опит :-) планирам той да е по-голям размер и с повече зъвранкулки по него. Тази клетчица много отива на пилетата ми от филц, които безгрижно да провисват крачета "вътре" , но дори тях не мога да гледам "зад решетките" и по тази причина затворник стана една свещ :-)

Усмихната нова седмица от мен

L.



11 коментара:

  1. И аз не обичам клетки, но такива за декорация като твоята - много, много ги обичам :)). Страхотна е! И пиленцето също!!
    Усмихната и творческа седмица ти желая! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Лина, много симпатична клетка си направила и е много хубаво, че не затвори пилето в нея - милото свободно пиле.
    Успешна седмица и на теб!

    ОтговорИзтриване
  3. Моите адмирации за творческия дух!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Лина, и аз се присъединявам към нелюбителите на клетки, особено с животни в тях, но твоята идея ми допада, със свещ вътре е много красова :)
    И благодаря за идеята и за Пер-А-Ван ... много ми хареса и ми стана интересно, някога, доста отдавна обажавах да се ровя в магазини "втора употреба", заради желанието ми да съм горд притежател на нещо различно и неповторимо ... сега тази ми страст е останала много на заден план ...
    Поздрави и много хубава и творческа седмица ти желая :)

    ОтговорИзтриване
  5. Колкото повече я гледам, толкова повече ми се иска да си имам с всичките й несъвършенства. Дали да не се пробвам да си направя?

    ОтговорИзтриване
  6. Аз пък я харесвам за декорация! Видях на едно място една клетка, която я бяха увили с коледни лампички за елха и я ползваха като нощна лампа:)))А пък бялото плетено кошче вляво - и аз имам , дори са няколко-хах за разни шинтири-минтири неща-хахахаха:)))Лина, поздрави и лека :)))

    ОтговорИзтриване
  7. Момичета толкова сте мили - исками се на всяка една от вас да направя по една клетчица :-) Благодаря за прекрасните коментари! Те наистина са стимул за мен и много, много им се радвам!

    ОтговорИзтриване
  8. Хехе, Лина, отношението ми към клетките е същото като описаното от теб. Клетката е супер така както си я направила. Поздрави и хубава седмица! :)

    ОтговорИзтриване
  9. О-о-о чудесна е клетката. Много оригинална. Аз също се опитвам да си направя една, но моята дори още няма очертанията на такава :))))
    Поздрави Лина ;)))

    ОтговорИзтриване
  10. Наистина интересна история!

    ОтговорИзтриване
  11. Лина, честит празник - 24-ти май!Продължавай да ни радваш с все такива нестандартни идейки, много ги обичам!Усмивки и добро настроение!:)))

    ОтговорИзтриване

С нетърпение очаквам всеки ваш коментар и го прочитам на един дъх! Благодаря че се отбихте при мен!