четвъртък, 26 май 2011 г.

Награда за приятелство и първи снимки с новият апарат

Вчера получих една прекрасна блог награда за приятелсво от Ева .



Благодаря от цялото си сърце! Най-вероятно ще се повторя като кажа, че в блог пространството открих истински сродни души и мисля приятели. За мен това е най-ценното и прекрасно нещо на това да имам блог - да споделям, съпреживявам и разказвам на сродни души и да занм, че без значение от географски и часови зони някъде там има някой който харесва това което правя или мисля. Благодаря на всички които се отбиват при мен! Аз от своя страна искам да дам тази награда на
Ева, Руми, Мариета, Мария, Нети, Стеф, Тони, Ирина, Ивейн, Цветанка, Миленка . С думи, снимки, цветове и емоции всеки ден ме зареждате с позитивни мисли и ми давате надежда че красивото го има.

Искам да споделя с вас и първите ми ЖАЛКИ!!! опити да снимам с новият апарат. Трябва мноооого да се уча и приемам всякакви съвети по повода :-)






Пожелавам ви усмихнат и прекрасен ден

L.

13 коментара:

  1. :)) Лина, много благодаря, много се радвам, че съм в твоя кръг от приятели !! Снимките са супер, като за първи път с нов апарат! Какъв си взе? Да ти е честит и мноооого красиви гледки, мигове и емоции да заснемеш, аз ще следя от близо, ще ти се радвам и ако мога да ти бъда полезна с нещо, съм насреща! Много слънчев ден и прегръдки:)

    ОтговорИзтриване
  2. А исках да ти споделя една практика от опит ... снимай близо до прозорец, на пряка светлина за да ти ставсат по-добри и светли снимкете, като светлината да идва от към герба ти или от страни, косо. Другото за което се сещам е да си нагласиш апарата на максимално отворена бленда (ако имаш такава възможност) и да снимаш на приоритет на бленда. Това можеш да не го публикуваш под публикацията, то си е за твоя информация! Просто ако мога да дам някакъв съвет, за мен е удоволствие, каквото знам, де, не е много, виж Руми е много добра, тя дава много полезни съвети!

    ОтговорИзтриване
  3. Евче благодаря за съветите. Много са ми ценни ама много! Взех си Nikon 3100 с два обектива и сум много щастлива. Това беше една моя гоооляма меча :-)

    ОтговорИзтриване
  4. Честита нова придобивка!Снимките са чудесни в моите очи!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Честитоооо, само красоти да снимаш с него! Пожелавам ти и много фокус :):):):)

    ОтговорИзтриване
  6. Честит фотоапарат:)Когато се осъществяват мечтите е прекрасно.Снимаш ли с любов нещата се получават!
    Благодаря за наградата! Усмихнат ден, Лина:)

    ОтговорИзтриване
  7. Лина, наградата е страхотна, а и много се радвам, че имаш на разположение такъв фотоапарат. Сигурна съм, че с малко упражнения и ровичкане из менютата на апарата скоро ще гледаме в блога ти страхотни снимки:)
    Поздрави, с пожелания за прекрасен ден!

    ОтговорИзтриване
  8. Благодаря ти, прекрасна Лина!
    Аз също намирам при теб красота, спокойствие и надежда!
    Пожелавам ти чудно, забавно и откривателски пътешествие при изучаването на новия фотоапарат!
    Стеф

    ОтговорИзтриване
  9. Лина, много благодаря за наградата! Видях я още сутринта, но тъй като линкът към името не води към моя блог, ако не беше писала, щях да си помисля, че е за някой друг - въпреки тайните надежди, че точно мен имаш предвид :))
    Честита ти нова придобивка - снимай много, експериментирай и ще видиш как с всеки изминал ден снимките ти ще се променят. Но и в момента опитите изобщо не са жалки - не си го и помисляй. Приятно снимане ти желая!

    ОтговорИзтриване
  10. Честито Лина! Много снимки да правиш и много спомени да запаметяваш с тях, все по красиви и истински.
    Имаше една приказка за най добрата техника, несръчните ръце и купа старо желязо, но тя не важи за теб.
    Желая ти много приятни емоции с новия фотоапарат!

    ОтговорИзтриване
  11. Лина, благодаря за наградата, да ти се връщат хубавите думи :)) Честита нова придобивка, аз съм абсолютно бездарна с фотоапаратите, та няма как да ти дам идеи, но съм сигурна, че много скоро ще бъдеш доволна от себе си :) .

    ОтговорИзтриване
  12. Момичета благодаря за прекрасните пожелания! Тони, моля за извинение нещо в бързината съм объркала, точно теб имам в предвид :-)
    Софи давай напътствия, че нещо фокуса бяга, бяга....

    ОтговорИзтриване
  13. Еййй, ама пак ме трогна, да знаеш.:)
    Благодаря ти, Лина. Безкрайно. В твое лице и аз винаги съм виждала много скъпа и сродна виртуална приятелка. Радвам се, че и ти така го чувстваш.:)

    На мен ми харесват първите ти опити и не ги намирам за жалки. А когато е снимано с любов и желание, емоцията се предава и на снимката, и на гледащите след това.
    Аз усетих много нежност.:)

    Благодаря:*

    ОтговорИзтриване

С нетърпение очаквам всеки ваш коментар и го прочитам на един дъх! Благодаря че се отбихте при мен!