неделя, 29 май 2011 г.

За любим човек

Направих тази картичка за рожденият ден на моята леля и мисля, че се получи добре - цветна и с настроение :-) на мен изработването и ми донесе удоволствие защото върху печата рисувах с любимите си акварели и през тези минути се откъснах от всички тревоги. Е, има си и своите малки недостатъчета като неравномерно изрязано ръбче например, но пък без недостатъци щеше ли да е толкова усмихната ;-) Надявам се да и е харесала.

Пожелавам ви усмихната и позитивна нова седмица

L.

7 коментара:

  1. Tezi kartichki sa nai-krasivi,kogato sa za lubimi hora.
    Kartichkata e chudesna!
    Izvinqvam se za latinicata,no ne6to mi izbqga kirilicata

    ОтговорИзтриване
  2. Лин страхотна е ... ама ти има ли нещо, което не можеш да привиш !? И рисуваш много хубаво, браво! Всичко, което правиш има ли нещо общо с професия или е само хоби, защото е много красиво, а недостатъците, само ти си ги знаеш :) Благодаря и на теб много усмихната и позитивна нова седмица, Линче!

    ОтговорИзтриване
  3. Ох забравих, седефените копчета са много яки, откъде ги намери, искам и аз такива :)

    ОтговорИзтриване
  4. Много ми харесва как рисуваш с акварелите :)
    Успешна и усмихната седмица и на теб!

    ОтговорИзтриване
  5. Много е всела и съм сигурна, че си зарадвала леля си, Лина!Личи си, че е правена с желание и любов! А това е супер! Веселка седмица и на теб. Снимката на картичката е станала чудесна :))))

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря момичета! радвам се че ви харесва :-) Евче специално за теб ще открия още копчета :-) По професия съм педагог с преопдаване на чужди езици и магистърска степен Връзки с обществеността :-) Сегашна професия - мама :-)
    Усмихната и позитивна седмица на всички!

    ОтговорИзтриване

С нетърпение очаквам всеки ваш коментар и го прочитам на един дъх! Благодаря че се отбихте при мен!