четвъртък, 12 май 2011 г.

Par-A-van.com

Споменавала съм ако не тук, то в някои коментари, че обичам да се ровя в магазини за секънд хенд дрехи. Много хора са против този тип покупки, но аз лично смятам , че там могат да бъдат открити неподозирани съкровища :-) Имам униклани попадения точно от този тип магазини и съм им голям фен. Освен тези , в които се "ровиш" обаче, има и такива Second hand , в които дрехите са грижливо подбрани и представени подобаващо. В някой кош десетки хора подмятат един шал, но един сред тях забелязва че е YSL например. Или пък никой не забелязва винтидж рокля или риза, но изведнъж те се оказват страхотна находка, която ако бъде комбинирана с правилните аксесоари е просто невъзможно да купиш в никои мол или скъп магазин.

Един от тези Second hand магазини е новата ми любов. Цялата визия на on line магазина и блога е изчистена, дрехите подбрани вътре са изцяло мои стил а и имат доставки, което е голямо, ама голямо улеснение за мен. Надявам се на тези от вас, на които е интересно second hand пазаруването също да се хареса това местенце.

Ето го и него : http://www.par-a-van.com/

4 коментара:

  1. Наистина добра идея да представят on line дрехите и аксесоарите.
    Аз също съм попадала на уникални маркови неща и не че непременно на всеки трябва да му се рови на такива места, но мисля, че много от хората отказват или не намират нищо, защото отиват с отрицателна нагласа :)
    Хубав ден!

    ОтговорИзтриване
  2. Освен отношението, което ти описваш към вещите втора ръка и което абсолютно споделям, в моите очи те имат и друго предимство. Веднъж вече са били произведени, в тях са вложени суровини и човешки труд и мисля, че е повече от добре, ако продължим да ги употребяваме, вместо да ги изхвърляме. Особено, ако и добрият вкус се включи в цялата работа.

    ОтговорИзтриване
  3. Интересно инфо. Ще погледна и сайта. Благодаря, Лина!

    ОтговорИзтриване
  4. Здравей Лина,

    напълно подкрепям идеята ти да си постараем да бъдем малко по-отговорни към нещата около нас. В Холандия съм виждала страхотни магазини за винтидж и секънд хенд. Аранжирани са като магазини за авторски облекла - с внимание към детайла и отношение към дрехата и аксесоарите. Благодаря за линка на Параван.
    нашият блог е още "бебе", в него ние също споделяме нашите green идеи.
    www.hotandtasty.wordpress.com

    ОтговорИзтриване

С нетърпение очаквам всеки ваш коментар и го прочитам на един дъх! Благодаря че се отбихте при мен!