неделя, 24 юли 2011 г.

Зайка за едно прелестно малко създание /или къде се изгуби Лина/

Tолкова ми липсвахте! Имах малко ангажименти и от доста време не съм се появявала тук :-) Правих торта от памперси /за нея ще отделя повече време като имам снимки :-)/, помогнах с организацията на рожденият ден на един прекрасен малчо :-) и уших една /по мое мнение доста симпатична зайка :-)/ придружена с рамка за снимка в същият стил.  За Зайка използвах няколко елемента, които въпреки, че не се виждат от снимките ми ще спомена, защото я правят наистина уникална. Дантелата за фустата е от моята пра-пра баба - истински памук, ръчно тъкан и извезан, а също и копченца от седеф, които са като малки бижута. На шапката както и на рамката сложих направени от мен цветя. Избродирах и едно малко сърце с две важни за мен думички - Мечтай и Любов.
Пожелавам на бебчето за което са предназначени всичкото здраве, щастие и късмет на света!  Ето ги и тях






Позитивна и прекрасна нова седмица!

L.

12 коментара:

  1. Прекрасни неща си направила!Зайка е много красива!

    ОтговорИзтриване
  2. Пу първа :))) Линче, чудни са, направо е върха и зайката и рамката ... и понеже снам с какъв мерак и любов си ги сътворила, много късмет на бебчето ще носят :) Много, ама много ми липсваш, не зачезвай за толкова дълго ... хайде до скоро, ще измъдря и ще ти се обадя за тази седмица, най после да се видим :)
    Много усмихната нова седмица, прегръдки и целувки за теб и прекрасната Дара :)

    ОтговорИзтриване
  3. Линаааа, ето защо се загуби за дълго! Прекрасни неща си измайсторила, зайката е съвършена... с тази кокетна шапчица е уникална! Рамката също е много нежна. Усъвършенстваш се с всеки изминал ден. Прегръдки от мен!

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасни са! Излъчват нежност и обич.

    ОтговорИзтриване
  5. без думи! страхотна си, конфекцията играчки по магазините могат само да ти дишат прахта.обожавам такъв тип "еко" играчки:)
    тортата от памперси е много известна в Америка, нямам търпение да видя как е станала.
    поздрави:)

    ОтговорИзтриване
  6. Певкрасни са, Лина!Красиви и правени с любов!

    ОтговорИзтриване
  7. Лина, очарователен подарък!Зайката е толкова сладка, а рамката е страхотна просто! Много отдавна искам да си направя рамка, но все си мисля, че няма да се справя, но твоята просто ме вдъхнови. Би ли споделила моля те малко повече как си я направила? С какво лепило си лепила плата, основата на рамката готова ли е и ако има нещо друго специфично? Ако не е тайна, разбира се.
    Усмихнат ден! :)

    ОтговорИзтриване
  8. Започвам да се влюбвам в тези еко играчки,толкова е нежна рамката с тези цветя,а Зайка е прелестна!Поздравления ,продължавай да ни радваш очите!

    ОтговорИзтриване
  9. Прекрасна зайка...както и всичко останало, което успях да разгледам...Поздрави от мен! Чудесна работа :-)

    ОтговорИзтриване
  10. Страхотна зайка! Има душа и история. Сигурна съм, че ще донесе много радост на мъничкото бебче и ще е превърне в негов добър приятел.
    Имаш златни ръце и златна душа!
    Стеф

    ОтговорИзтриване
  11. Дами, благодаря за милите думи и положителните оценки! Липсвахте ми!

    ОтговорИзтриване
  12. Красота, просто не знам какво друго да кажа :)

    ОтговорИзтриване

С нетърпение очаквам всеки ваш коментар и го прочитам на един дъх! Благодаря че се отбихте при мен!