понеделник, 28 ноември 2011 г.

Коледа в чорап

Искам да ви покажа едни Коледни чорапи, които уших и избродирах по поръчка една прекрасна млада дама и цялото и семейство заедно с четириногите му членове - кучето Зидан и котката Лъки. Пожелавам им светла и прекрасна Коледа и много изненади в чорапчетата!

А на всички вас се усмихвам широко и ви пожелавам прекрасна нова седмица!

L.








15 коментара:

  1. Страхотно чорапено семейство!:)
    Много са красиви, Лина и носят чудно празнично настроение!

    ОтговорИзтриване
  2. Лин, много са готини :) И аз им пожелавам весела Коледа и много здраве! А на теб прегръдки и чудна седмица, много целувки и за сладката Дара!

    ОтговорИзтриване
  3. Толкова сладки коледни чорапчета!Табелките с имената са просто несравними!Красота и коледно настроение!

    ОтговорИзтриване
  4. Много са Коледни и забавни и направо се влюбих в бродираните "етикети" с имена.Дано се напълнят с коледен дух :)

    ОтговорИзтриване
  5. страхотни чорапченца, дано дядо коледа да ви сложи желаният подарък, поздрави, весела коледа

    ОтговорИзтриване
  6. Случайно попаднах на този блог и съм очарована! Прекрасни неща правиш! Поздравления! :)

    ОтговорИзтриване
  7. Прекрасен блог!! Съжалявам, само , че толкова късно го откривам, но оттук насетне обещавам да се отбивам редовно като ми остане време:)

    ОтговорИзтриване
  8. Невероятни са, доста си се постарала! Хубавото е, че всички са с цветовете на Коледа, но са различни. Честно казано тези на Вальо, Наташа и Бонада, до колкото разчетох последното най-много ми харесват. Особено това на Вальо, но да няма обидени за избора, просто това е най-червения чорап :)

    ОтговорИзтриване
  9. Идеята е чудесна, само като ги погледне човек и му идва коледното настроение!Наистина си се постарала!

    ОтговорИзтриване
  10. Поздравления за красивите коледни чорапчета. Само трябва да се напълнят с подаръци и всички ще останат доволни и предоволни. Изглеждат много добре и с този червен цвят наистина човек се сеща веднага за коледа.На всяко чорапче си има и име, някой да не го обърка и да вземе подаръка на другарчето си хаха поздравления наистина са фантастични. Тази година може да опитам да ушия такива, само дето нямам камина където да ги закача, като в някой филм.И с подходящ коледен диск и елха и с най-обичаните хора, какво друго ми трябва да човек.

    ОтговорИзтриване
  11. Много красиви чорапи. Получили са се идеално. Красиви и меки платове са използвани като виждам от снимките. Благодаря за фотосесията и чудесната идея, за тази Коледа може да окрадна нещичко.Хубави табели, всеки трябва да си знае кое му е чорапчето.Само липсват самите подаръци и доволните физиономии когато видят подаръците си в тези чорапчета.Баш като по филмите са с е получили.

    ОтговорИзтриване
  12. Добър вечер.Чорапите са станали идеални тип торбички за подаръци. Подсказват, че големината не бива да де много голяма а подаръка да е в едно бяло пликче пъхнато в чорапа.Сигурна съм ,че всички ще останат предоволни и щастливи.Харесват ми квадратчетата бяло и червено, комбинацията е много добра.Висулките които висят и на които пишат имената на всеки са страхотно измислени поздравления. Виждам, че има и във формата на кокъл и пише Зидан, това да не е и за куче....браво.Дано често да ти идва музата да твориш и да споделяш снас.

    ОтговорИзтриване
  13. Ех страхотни са тези ботуши. Искам ги всичките и то само за мен.Поздравления и от мен!Страшно ми допадна идеята за зелените панделки, така изглеждат по свежи и от долу със специални надписи на имената,все пак всеки трябва да си знае кой му е чорапа.Има и за кученце.Сега се сещам, че в такава форма можем да си направим коледни ръкохватки за топли неща, които ще приготвяме тогава масово и в огромни количества.Дано тези ботушки се напълнят до горе с подаръците които с си мечтали.

    ОтговорИзтриване
  14. Красиви са тези чорапчета.Придават едно още по голямо коледно настроение,особено поставени до камината.

    ОтговорИзтриване

С нетърпение очаквам всеки ваш коментар и го прочитам на един дъх! Благодаря че се отбихте при мен!