четвъртък, 5 януари 2012 г.

Мустачки за настроение

Всички Коледно-Новогодишни празници отминаха. Чувствам се като Гринч, който просто не обича Коледата :-)...е не, чак да не я обичам не, просто за мен всеки празник е много тъжен, защото ми липсва един човек, който прави празниците специални и това е мама. Така или иначе обаче сега аз съм нечия мама и трябва да дарявам със същата светлина и настроение моето малко момиче. През тези Коледни празници ми се случиха "поредица от злополучия" като в книгите на Лемъни Сникет - срязах си пръста и не можех да шия, счупи ми се шевната машина и си фраснах окото зверски /а като допълнение дара ми би един шут два дни след удара в същото око/....ноооо оцелях :-)

Искам да се извиня специално на един човек - Ивче, не успях да изпълня поръчката ти на време, но не съм те забравила и скоро ще те зарадвам! 

Пожелавам на всички една прекрасна, успешна, щура и вълнуваща нова година. Нека е пълна с усмивки, слънце в очите и сърцата, много любов и щастие, нека има здраве и късмет! И за да си създам малко настроение а и на вас надявам се уших на бързо едни мустачки да ми красят реверите и да си повисяват на вратлето ми :-)

Поздравявам ви с тях и ви желая щуро настроение!

L.


9 коментара:

  1. Страхотни са тези закачливи мустачки! :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Честита нова година, Лина:) Дано да е изпълнена с повече положително настроение, красота и топлина. Здрава и щастлива.
    Тия мустачки са много закачливи.;)

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря за пожеланията, Лина! Желая и на теб щастлива година, изпълнена с все такова щуро настроение и много, много усмивки!

    ОтговорИзтриване
  4. Лин много благодаря за прекрасните пожелания!!! И на теб пожелавам домът ти да е пълен с много здраве и любов, нека приказните красоти, които твориш и даряваш хората да ти носят безчет усмивки и радост, да те зареждат с необходимата енергия и да те вдъхновяват!
    Охх скъпа моя Лина ... не само, че не е необходимо да ми се извиняваш, а напротив, аз много добре знам че не си ме забравила!!! Страшно съжалявам за злополучията и сиииилно те прегръщам и целувам!!! Много целувки и на малкото ти съкровище и да е много весела, здрава и щура и да те радва със смеха си!
    А тези мустачки ... така ме усмихнаха, идеята както винаги е супер!

    ОтговорИзтриване
  5. Наистина поредица от злополучия, но това според моя опит е знак, че през новата година всечко ще започне и ще върви по мед и масло. Пожелавам ти го от сърце!
    Мустачките са много свежарски и страхотно весели!
    Прегръдки, Лина!

    ОтговорИзтриване
  6. Тези мустачки напълниха целия нет и сайтове за handmade. Интересно каква ли им е идеята и историята! Много съм се чудила! Честита нова година и на теб, Лина!

    ОтговорИзтриване
  7. Момичета, благодаря за пожеланията и милите думи!

    Анонимен /бих се радвала да знам кой си/ за мен идеята е че са свежи и хитри, нещо по-нетипично в един еднакъв и типичен свят. А на който не му харесва - просто не ги носи :-)

    ОтговорИзтриване
  8. Честита Нова година, Лина! Да е здрава и щастлива и изпълнена с много красота! Много хубави са били подаръците, а мустачките са неустоими ;) Хубав януари!

    ОтговорИзтриване

С нетърпение очаквам всеки ваш коментар и го прочитам на един дъх! Благодаря че се отбихте при мен!