четвъртък, 9 август 2012 г.

Лина я няма и бебета в грахови шушулки

Отдавна не съм поствала нищо, толкова отдавна че не помня от кога и трябва да погледна за справка датата на последната публикация. Много задачи, много прекрасни летни дни, които с Дара просто задължително трябва да употребим подобаващо. Предстои ни седмица на морето и преди тя да ни се случи реших все пак да покажа /на който го инересува/ с какво се занимавах. И понеже нещата които направих са няколко започвам с тези бебчовци в грахови шушулки - подаръчета за гостите на едно baby shower парти.  Изцяло ръчно шити, дължина на шушулката 8см а на бебчо 4 см. Получиха ми се много сладурски защото са мънички а аз обожавам да шия мънички неща :-)

Пожелавам ви прекрасни августовски дни

Lina




6 коментара:

  1. Линче, мноого липсваш, да знаеш и се радвам, че си тук и си добре! Много сладурси шушулки с бебоци, а идеята ти както винаги е оригинална Лина R :)
    Прегръдки за теб и Дара и много весело море да изкарате!

    ОтговорИзтриване
  2. Много сладки! Страхотна е идеята да подариш подобно нещо на гости на бебешко парти. Наистина невероятни, имат си и биба :)))) Става и за един вид томбола според цвета на копчето (кой каквото изтегли) да знаят какво ги очаква :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Разкошни са, много оригинална идея!

    ОтговорИзтриване
  4. Лина,
    много са готини тия бебоци бе...
    Явявай се по-често на хоризонта :)

    ОтговорИзтриване
  5. Наистина са много сладки:) Страхотни!

    ОтговорИзтриване

С нетърпение очаквам всеки ваш коментар и го прочитам на един дъх! Благодаря че се отбихте при мен!