понеделник, 10 януари 2011 г.

Cupcakes но не от истинските :-)

Обожавам, влюбена съм в така наречените cupcakes. Винаги когато имам избор между тях и нещо друго сладичко си избирам тях, възхищавам се на всеки сладкарски талант, който ги приготвя и разбира се си имам любим блог, в който да ги виждам във всичките им вариации - http://bubolinkata.blogspot.com/. Мечтая си как ако някой ден реша да направя истинска сватба /а не като моята на която сме четирима и аз съм по дънки/ тортата ми ще е от тези сладурски кексчета. За сега обаче се опитах да си направя няколко по моя начин, с "тесто" и пълнеж с които мога да работя :-) Дано са се получили


Take care9 коментара:

 1. Здравейте, аз съм Нели и съм пристрастена към кексчета! :) Та има ли някой, който да не е?! :D И аз одавна съм се заканила да си направя такива, но все не се решавам :/ Обещавам да ги покажа в момента, в който ги "изпека" :)
  PS: Твоите са страхотни!

  ОтговорИзтриване
 2. Лина чудни са! Пожелавам ти мечтаната сватба с най-красивите cupcakes :) Поздрави и хубав ден ти желая!

  ОтговорИзтриване
 3. Лина много са красиви! Пожелавам ти сватбата, за която мечтаеш и cupcakes, както ги желаеш :) Поздрави и хубав ден!

  ОтговорИзтриване
 4. Получили са се и още как! И като торти за сватбата ти и като подаръци от нея...или годишнината, която ще отпразнувате, на която и да си с дънки, пак ще си арт!

  ОтговорИзтриване
 5. Страхотни кексчета! Много добре са се получили, като истински направо. :)

  ОтговорИзтриване
 6. Страхотни са, Линче! Още по-рано днес ги забелязах и ги намирам за наистина сладурски :).
  П.П. Аз още не съм се омъжвала, но все си мисля, че понякога така мечтаните и изпипани сватби, често се оказват от най-кошмарните дни за младоженците. Така че важно е да има любов ( което, естествено, не пречи да си спретнете едно красиво и сладко къпкейк парти :)).

  ОтговорИзтриване
 7. Благодаря Нети! Съгласна съм с теб и точно затова реших да си спестя малко от суетнята :-) А за къпкейкчета време винаги има :-)

  ОтговорИзтриване
 8. Много са сладки!
  :)
  Идеята е оригинална, а те са много сполучливи и закачливи :)

  ОтговорИзтриване

С нетърпение очаквам всеки ваш коментар и го прочитам на един дъх! Благодаря че се отбихте при мен!