вторник, 15 февруари 2011 г.

Любовни упражнения

Видях реклама на книгата, гледах видеото към рекламната кампания и си я купих. Купих си я защото /както казва вътре самата Ваня Щерева - съставител / чета с нескрито любопитство почти всяка нова книга на български автор. Прочетох я, защото понякога имам нужда да погледна живота "отгоре". Толкова много съм се вдълбала в проблемите си, че не съм вдигала глава от месеци. Ей така, да протегна врат над всичко което ме заобикаля. Е, с "Любовни упражнения" погледнах "отгоре" любовта. В книгата тя е описана по толкова различни начини колкото са различни и авторите на текстовете. Нестандартни, шантави, разпилени, концентрирани, нежни и не толкова.
Надявам се да ви хареса...

Лина

5 коментара:

  1. Супер! Ваня Щерева има странен поглед за любовта. Сигурна съм, че е успяла да ти въздейства :-)
    Даваш ми я да и хвърля един поглед.

    ОтговорИзтриване
  2. Лина, и аз гледах реклама на тази книга, Ваня Щерева е много интересен човек, според мен и е талантлива! Ще мина днес да си я купя, точно се чудих какво да подхвана за четене :) Поздрави и хубав ден :)

    ОтговорИзтриване
  3. Мира задължително ще ти я дам, Ева надявам се че ще ти хареса
    Хубав ден от мен!

    ОтговорИзтриване
  4. Лина, хубаво представяне на книгата! Благодаря, засили любопитството ми:)

    ОтговорИзтриване
  5. Лина, и аз четох книгата. Страхотни истории има вътре, нали? Особено ми харесаха тези на Ваня Щерева за авторите - толкова са забавни. Но ми беше интересно и те как разказват за себе си. От самите текстове харесах "Писма до Ноември", "Ангели на работа", "Кучката Лора", поезията, "Писмо до Ваня", "Когато мисля за любов". Разбира се и други. Страхотно е, че и на теб ти харесват "Любовните упражнения". Аз също ги препоръчвам силно.

    Катерина Симеонова, София

    ОтговорИзтриване

С нетърпение очаквам всеки ваш коментар и го прочитам на един дъх! Благодаря че се отбихте при мен!