петък, 25 март 2011 г.

Пролет в косите и един наистина мил жест

Откакто имам блог /а това не от дълго/ се замислям над това колко наистина сродни души намерих и как човек се чувства близък с хора, които всъщност дори не познава лично. Един кръг хора споделящи еднакви мисли, интереси и усещане за света. Мога да кажа, че срещнах макар и виртуално изключителни момичета - талантливи, креативни, творящи. И сред всички вас се чувствам чудесно.

Днес получих подарък от един от тези хора - милата и невероятно талантлива Нети с която почти винаги сме на една и съща творческа вълна. Изпратила е прелестни /на живо са още по - прекрасни/ фиби за главицата на Дара - теменужки а на мен една от нейните страхотни картички саксийки. Както казах с не почти винаги сме на една вълна - картичката която ми е изпратила е моето вдъхновение да започна да бродирам цветя а пък тя ми каза че моите бродирани цветя са вдъхновили нея :-)

Благодаря Нети за прекрасните подаръци и ... ами не мога да обещая, че само Дара ще носи фибите ти ;-)

Лина

1 коментар:

  1. До скоро не знаех, че тази саксийка те е вдъхновила, но я избрах за теб, защото я беше харесала...А цветята, които бродираш ( и рисуваш) напоследък, намирам най-искрено за неповторими.
    И ако Дара се добере до фибичките, непременно да я снимаш с тях, за да я видя :).

    ОтговорИзтриване

С нетърпение очаквам всеки ваш коментар и го прочитам на един дъх! Благодаря че се отбихте при мен!