сряда, 27 юли 2011 г.

Малки неща за малки ръчички

Помните ли Зайка, която ви показах и която беше поръчана от моя приятелка за подарък на една малка принцеса? Висулката  която ви показвам сега е част от същият подарък.

Много обичам когато правя нещо - шия, рисувам и дори когато готвя - да правя мънички неща. Те изискват много старание и нежност и всеки детайл трябва да е внимателно изработен. Изработването на мънички неща ми носи истинско удоволствие :-) А помните ли щурите ми Великденски пилета ? Тези тук са тяхна разновидност. Нарочно не съм слагала малките метални крачета защото висулката е за бебче а неговите ръчички трябва да пипат само мекички и пухкави неща :-) Висулката е с дължина около 70 см, съставена е от общо 17 пилета, една пеперуда и едно слънце и със сигурност няма да е последната, която правя защото се получи много красиво и нежно а и имам куп идеи за това какво мога да "провися" на тези украшения за детска стая :-) Надявам се да ви хареса!

Усмихнат уикенд от мен

L.






8 коментара:

  1. Линче, чудна е тази бебешка висулка, толкова нежни и красиви са тези пиленца, пеперутки, слънчица ... нежни и шарени :) Много ми харесва! Поздрави и чуден ден, прегръдки за теб и Дара :)

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасна висулка,нежна,феерична и по детски цветна!Поздравления и пожелание за един прекрасен ден от мен :)

    ОтговорИзтриване
  3. Уникална, шарена, чудесна! Само за бебешки пръсчета и смях!
    Стеф

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасен мобил! Чудесни топли цветове и меки, "галещи" форми. Правила съм подобен, но с корабчета, слънце и облачета (за момче). Нещата, правени за малки ръчички носят огромно удоволствие... Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. Прекрасни са, толкова слънчеви! Чак ми се прииска да има място у дома, където да ги закача и някой да ги пипа с малките си любопитни пръстчета:)
    Аз пък влизам при теб всеки път с нетърпение и с благодарност за страхотното настроение, което творенията ти ми създават!
    Хубава, пъстра седмица!

    ОтговорИзтриване
  6. Лина, много са сладки тези пилета за бебе, както и заека и висулката с къщите от предишнити ти публикации! А и ценни не само с това, че са ръчно правени, но и това, което споменаваш за дантелата и копчетата на заека. Дано бъдат подобаващо оценени и да носят много щастие на получателите си. Поздрави и хубави августовски дни!

    ОтговорИзтриване
  7. Толкова е нежно и красиво!Точно каквото трябва да види едно мъничко човече,което е дошло на този свят!Поздрави:)

    ОтговорИзтриване
  8. Ох страхотна е, и аз имам намерение да правя нещо такова, но незнам кога ще имам време :)

    ОтговорИзтриване

С нетърпение очаквам всеки ваш коментар и го прочитам на един дъх! Благодаря че се отбихте при мен!