събота, 15 януари 2011 г.

365

Влюбих се в този проект още с първата снимка на невероятно талантливата Мария от La Martinia , после разбрах от коментарите под публикацията и че Тони има свой си 365 проект и много ми се прииска да си стартирам и мой такъв. Искрено се надявам и Мария и Тони да нямат нищо против и да не го приемат като "копиране''. Благодаря на тях и на Станимира за вдъхновението което ми дадоха ! Имах едно малко колебание - ами изпуснах първите 13 дни от Януари, но Тони ме окуражи и ми каза "Започни от днес, защо да придаваме такава важност на 1-ви януари?'" :-) И така въпреки че не разполагам с хубав фотоапарат стартирам моят 365 :-)

Hope you like it


14.01, day 1,  Любимите музиканти на Дара пред Народният Театър




15.01, day 2,...my beloved hands...





9 коментара:

  1. Прекрасна идея и много добро начало! Определено ще следя Твоите 365 дни:)

    ОтговорИзтриване
  2. Лина честит старт на проекта "365 дни "! Снимките са ти много хубави! Аз отскоро имам DSLR апарат, но много снимах и преди това и да ти кажа, стават много добри снимки и с обикновените ... аз си имам много любими! За 365 дни и аз исках, но изпуснах 1 -ви януари и сега ще чакам рожденния си ден (той е много скоро) и ще тръгна от него! :)
    Сърдечни поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Поздравления за старта на проекта, Лина! Много ми харесват първите ти снимки. Ще следя следващите с интерес. Поздрави и много приятни моменти в твоите 365! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ви за подкрепата момичета :-) Вече се чувствам прекрасно с този нов проект, носи ми радост а и страхотно се забавлявам. Ще си следим "365" проектите взаимно :-) Успешна и спокойна седмица!

    ОтговорИзтриване
  5. Много ми харесват и снимките и проекта. Справяш се чудесно и без професионална камера. И аз бих се включила, но уви не съм толкова постоянна с фотоапарата :-)

    ОтговорИзтриване
  6. Много ми харесват и снимките и проекта. Справяш се чудесно и без професионална камера. И аз бих се включила, но уви не съм толкова постоянна с фотоапарата :-)

    ОтговорИзтриване
  7. Браво Лински! Снимките са невероятни! Особено тази на уличните музиканти е страхотна! С началото на годината, аз си нарязах малки лисчета от отпадъчна хартия и на тях съм си записала любими цитати от мои книги, от моите стари тетрадки...кръстих ги "Послание за деня" . Щепочна да ти изпращам посланието, да видим дали ще се върже с твоите снимки... Обичам те - Ели

    ОтговорИзтриване
  8. Обичам те Ели, благодаря за подкрепата!

    ОтговорИзтриване
  9. Лина, страхотна снимка за началото на проекта ти. Ако виждаш нещо интересно около теб няма чак такова значение техниката. Ще следя твоите 365 дни:)))

    ОтговорИзтриване

С нетърпение очаквам всеки ваш коментар и го прочитам на един дъх! Благодаря че се отбихте при мен!