понеделник, 14 март 2011 г.

Мое собствено гнезденце

Не мога да обясня защо, но гнездото за мен носи символика - на уют, топлина, майчина ласка. Много много отдавна си мечтаех, ама наистина си мечтаех да си намеря гнезденце - изоставено и самотно, което ще си прибера. По принцип много ми върви с намирането на неща :-) но гнезденце не успях да си намеря. И един ден разглеждайки снимките на моята мила приятелка Мариета съзрях гнездо. И така благодарение на нея, сгушено в кашонче, пътувало с куриер, моето гнездо дойде при мен...Благодаря и задето ми го изпрати...сега вече си имам мое собствено гнезденце, което е любим фон на снимките ми и зае почетно място в дневната ми. Толкова е мило това мое гнездо...

P.S. Искам да отбележа че гнездото беше изоставено и затрупано със сняг и няма бездомни пилета заради мен :-)

5 коментара:

  1. Честито ти гнезденце!Да ти носи винаги щом го погледнеш утеха и спомен за майчина ласка! Прекрасно е, че ще го споделяш и в снимките си!

    ОтговорИзтриване
  2. Изглежда много мъничко... На какви ли птичета е било дом? Добре да е дошло у вас :)

    ОтговорИзтриване
  3. Разбирам те-и аз си имах гнездо, истинско и го бях закрепила за един красив изсъхнал клон.Изглежда не го бях сторила както трябва, защото след два-три месеца ,когато се прибрах от работа, го намерих на две на земята...Пожелавам ти дълго да се радваш на твоето :)

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна мечта и хубав дом си е намерило това гнезденце! Много красива емоция ... Поздрави Лина и красиви, топли и уютни дъждовни дни :)

    ОтговорИзтриване

С нетърпение очаквам всеки ваш коментар и го прочитам на един дъх! Благодаря че се отбихте при мен!