Вчера попълних библиотеката си на тема кулинария с още едно прекрасно издание - 300 страници посветени на хляба придружени със страхотните фотографии на Ерик Уолфингър. Фантастично издание на Chronicle books, TARTINE BREAD е написана от един от собствениците на легендарна пекарна в Сан Франциско. Стъпка по стъпка са разгледани различните видове тесто, замесване, въобще всичко свързано с печенето на хляб и тестени продукти. Има и няколко рецепти за месо, сладка и салати, които въпреки маломерният си брой изглеждат вкусни и почти задължителни за приготвяне.
Пожелавам ви вкусен и ароматен като прясно изпечен хляб ден !
L.
Линче, тази книга изглежда много интересна и полезна :) И аз непременно ще се снабдя с една и много благодаря, че сподели за нея, мисля, че е много добра находка :)
ОтговорИзтриванеПоздрави и много прегръдки и огрооооомно благодаря за даровете, които ми изпрати ... сега нямам търпение да ги наснимам и да се похваля с тази радост, която ни донесе у дома!!!
Книгата е страхотна! Много хубав избор си направила:)
ОтговорИзтриванеОбожавам домашно приготвените хляб, питки, кифлички, погачи... Има нещо толкова уютно, сигурно и нашепващо, че всичко ще е наред в мириса на прясно изпечен хляб с хрупкава коричка и мека, пухена среда!
ОтговорИзтриванеСтеф
Права си Стеф, уханието на хляб изпечен у дома винаги носи уют и топлина
ОтговорИзтриванеПрекрасна книга,
ОтговорИзтриванеочаквам с нетърпение новите ти предложения.
Поздрави, Диана
Прекрасна книга! Предполагам, че четенето й ще ти достави истинка наслада.
ОтговорИзтриванеАз също си пека хляб от известно време. Когато мога да отделя повече време за това, го приготвям с квас. Става мноооого вкусен. Уханието на току що изпечения хляб.....